Anmälan öppen till nordiskt 4H-läger i Norge featured image
Publicerad | Uppdaterad | i Föreningarna

Anmälan öppen till nordiskt 4H-läger i Norge

Välkommen! 4H Oppland bjuder in unga till Nordiskt 4H-läger i Lom, Norge 8.-15.7.2023. En oförglömlig lägervecka väntar dig som fyllt eller fyller i år 14 år, tillsammans med 1 000 andra 4H:are från Finland, Norge, Danmark och Sverige.

Det utlovas övernattning i egna tält, lägermys och en massa roliga, lärorika aktiviteter om dagarna. Lägret är ett bra tillfälle att få kontakt med unga 4H:are från hela Norden. Med på lägret tillsammans med de unga deltagarna, åker vuxna handledare från Finlands svenska 4H.

Anmälan är öppen 14.2-30.4.2023 på Fs4H:s evenemangskalender. 
Med ryms 20 unga deltagare samt några vuxna handledare från Fs4H.

Bekanta dig med lägerprogrammet och allmän info om lägret (4H Norge).

Deltagaravgift: 390 euro/person. Vidare bekostar var och en deltagare sin resa till och från Åbo.

I deltagaravgiften ingår:

  • Båtresor, morgonmål, middag tur-retur Åbo-Stockholm-Åbo
  • Busstransport Åbo-Loms-Åbo
  • Lägerprogram & aktiviteter, bespisning

Nordiskt 4H-läger annulleringsvillkor 2023

Vi sänder i början av maj mer detaljerad information om researrangemang och tidtabell, lägerprogram samt betalning av deltagaravgift. Vidare ordnar vi en digital infoträff i juni för alla som deltar i lägret.

Researrangemang Finland-Norge-Finland

Vi åker till 4H-lägret i Norge med gemensam buss från Åbo. Samling i Åbo hamn, Viking Lines terminal på fredag den 7 juli kl. 19:00. Båten avgår kl. 20:55 från Åbo till Stockholm. Vi anländer till lägerplatsen i Lom, Norge på lördag kväll den 8 juli. Lägret pågår fram till den 15 juli, var efter vi åker mot Stockholm för att ta Viking Lines kvällsbåt till Åbo. Vi anländer till Åbo hamn på morgonen den 16 juli. Var och en av deltagarna tar sig på egen hand till och från Åbo.

Tilläggsuppgifter ges av: 

Bettina C. Lindfors, koordinator för utbildning och ledarstöd, 4H-akademin, Finlands svenska 4H, 040 920 9810, bettina.lindfors@fs4h.fi

 

 

Back to top of page