Lediga jobb inom Fs4H och 4H-föreningarna

Välkommen till Finlands svenska 4H:s sida för lediga jobb! Här listar vi alla aktuella jobbmöjligheter att bli en del av vårt energiska 4H-kollegium omfattande såväl Fs4H som 4H-föreningarna. Gemensamt skapar vi en meningsfull framtid för barn och unga.

Läs mer om Fs4H organisationen här. 

Utforska våra lediga jobb nedan och ansök enligt instruktionerna.

Verksamhetsledare Fs4H image

Verksamhetsledare Fs4H

Ansökan öppen till 29.2.2024.
Finlands svenska 4H söker en driftig och strukturerad verksamhetsledare som skall leda och utveckla verksamheten, samt ansvara för organisationens ekonomi.

Du är en teambyggare som är bra på att samarbeta och kommunicera.

Du har gärna erfarenhet från organisationsvärlden, barn- och ungdomsverksamhet, samt ett nätverk inom den privata, offentliga och tredje sektorn.

Du har utbildning och kompetens som är lämplig för jobbet.

Läs annonsen här.

Verksamhetsledare Östnylands 4H image

Verksamhetsledare Östnylands 4H

Ansökan öppen till 29.2.2024
Östnylands 4H r.f. söker en engagerad och driven verksamhetsledare.

Vill du erbjuda barn och unga en meningsfull hobbyverksamhet? Är du social, utåtriktad och trivs med barn? Har du möjlighet att arbeta flexibelt?  Har du körkort samt tillgång till bil? Har du en god datorvana och kunskaper i svenska?

Östnylands 4H strävar efter att skapa meningsfulla och lärorika upplevelser för barn och ungdomar i Lovisa och Lappträsk. Vi erbjuder olika hobbyklubbar och sommaraktiviteter för barn i åldern 7–12 år, samt kurser och arbetspoolsverksamhet för ungdomar över 13 år.

Läs mer på Östnylands 4H hemsida

Jobb för unga i 4H image

Jobb för unga i 4H

Öppen ansökan.
Inom 4H-föreningen har du som ung möjlighet att jobba som klubbledare för barngrupper och hjälpledare på läger och olika evenemang. Du har även möjlighet att sysselsätta dig lokalt via 4H-föreningarnas arbetspool för unga.

Du kan tryggt pröva på olika jobbuppdrag och tjäna dina egna pengar.

De lokala föreningarna förmedlar uppdrag via sina arbetspooler. Hör av dig till verksamhetsledaren på din ort för mer information.

Här hittar du alla föreningars kontaktuppgifter.

Back to top of page