Lägersommar med 4H featured image
Publicerad | i Nyheter

Lägersommar med 4H

Äventyr, djur och lägerliv. Ännu kan du säkra dig en plats på sommarens 4H-läger.

Distriktslägret Djurkul på Brusaby ordnas den 21. till 23. juni. Tältlägret på Kimitoön kretsar kring djur och natur, du får sköta och lära dig om gårdens djur, bekanta dig med jordbruksmaskiner och åka på utflykt till Söderlångvik gård.  Anmälan till lägret görs här. 

Kaninläger på Vargberget i Närpes samlar kaninintresserade från flertal 4H-föreningar. Vad är mysigare än att åka på tältläger med sin kanin? På lägret blir det hoppträning med kaninerna och tävling som avslut. Kom med på läger med andra kaninvänner. 

I Norra Österbotten ordnas Äventyrsläger i Emet, i Kronoby den 29. juni till 1. juli. På lägret får du vara med och lösa mysterier och ta dig igenom spännande uppdrag. Simma och leka hör förstås också lägerlivet till.  Anmälan till äventyrslägret.

I augusti ordnar vi Traktorkurs på Västankvarn i Ingå för dej som fyllt 12 år eller är äldre. På kursen får du träna att köra traktor, lära dej trafikvett och säkerhet, och skruva på motorer. På kvällarna simmar, chillar och grillar vi. Kom med!

 

Fler lokala sommarläger ordnas av 4H-föreningarna runt om i Svenskfinland. Kolla in utbudet på föreningarnas sajter.

Sommarens matskolor hittar du på matskolan.fi/anmalan.

Välkomna med på 4H-läger!

 

Back to top of page