Förtjänstfulla verksamhetsledare i 4H-föreningarna premierades featured image
Publicerad | Uppdaterad | i Nyheter

Förtjänstfulla verksamhetsledare i 4H-föreningarna premierades

Finlands svenska 4H har tilldelat hederstecken till 4H-föreningars verksamhetsledare för förtjänstfullt arbete för barn och ungas väl inom organisationen.

Hederstecken i guld tilldelades verksamhetsledare Susanne Nyman vid Pargas 4H. Guldklövern är organisationens högsta utmärkelsetecken. Den beviljas av styrelsen för Finlands svenska 4H för ett synnerligen förtjänstfullt och långvarigt arbete inom 4H för anställda, förtroendevalda och för 4H-intresserade landsbygdspåverkare. Susann Nyman har varit anställd i över 15 år.

Hederstecken i silver tilldelades verksamhetsledarna Ann-Katrin Enqvist vid Närpes 4H, Mia Gull vid Malax-Petalax-Bergö 4H samt Petra Sundholm vid Korsnäs 4H. Silverklövern är organisationens näst högsta utmärkelsetecken. Den beviljas av styrelse för Finlands svenska 4H åt anställda, förtroendevalda och landsbygdspåverkare för ett förtjänstfullt arbete inom 4H. Verksamhetsledarna Ann-Katrin Enqvist, Mia Gull och Petra Sundholm har varit anställda i över 10 år.

”Varmt grattis och ett stort tack till våra kollegor Susanne, Ann-Katrin, Mia och Petra, för er handlingskraft och driftighet i det gemensamma 4H-arbetet. Tillsammans skapar vi en trygg vardag med meningsfull fritids- och hobbyverksamhet för barn och unga”, framhåller Camilla Wahlsten, verksamhetsledare vid Finlands svenska 4H.

Förtjänsttecknen överräcktes under Finlands svenska 4H:s utbildningsdagar 16-17.11.2022 i Tammerfors.

Tilläggsuppgifter ges av:

Camilla Wahlsten, verksamhetsledare, camilla.wahlsten@fs4h.fi, 040 563 6127, Finlands svenska 4H

 

Back to top of page