Vad står nära ditt hjärta? Fs4H deltar i kampanjen Framtidsgåvan featured image
Publicerad | i Nyheter

Vad står nära ditt hjärta? Fs4H deltar i kampanjen Framtidsgåvan

Finlands svenska 4H deltar i kampanjen Framtidsgåvan vars syfte är att synliggöra testamentgivande som ett sätt att stöda civilsamhället. Välkommen att stöda Finlands svenska 4H:s arbete för barn och ungas möjlighet till en meningsfull, trygg hobby.

– I 4H-verksamheten utvecklar barn och unga arbetslivsfärdigheter, företagsamhet och social kompetens för ett aktivt medborgarskap. Vi stöder barn och ungas uppväxt så, att var och en kan hitta sin plats i samhället. Genom att komma ihåg Finlands svenska 4H i ditt testamente kan du hjälpa oss fortsätta vårt arbete med och för barn och ungas välmående. Även en liten donation gör stor skillnad, framhåller Bettina C. Lindfors, ställföreträdande verksamhetsledare, Finlands svenska 4H.

Vad står dig nära hjärtat? Genom 4H-verksamheten främjas barns och ungas förhållande till mat, skog och natur samt ungas arbetslivsfärdigheter, sysselsättning och företagande, särskilt på landsbygden. 4H-verksamheten bidrar starkt till att barn och unga lär sig att lära.

På sidan Stöd oss har vi samlat information om möjligheten att stöda Finlands svenska 4H genom donationer och testamente.

Vi uppskattar varmt din tanke att stöda Finlands svenska 4H – låt oss göra en gemensam insats även för kommande generationer. Finlands svenska 4H starkt för barn och unga.

Framtidsgåvan är en kampanj som koordineras av Förbundsarenan med syfte att synliggöra testamentgivande som ett sätt att stöda civilsamhället i Finland. I kampanjen deltar 33 organisationer varav 29 är medlemmar i Förbundsarenan. Läs mer om kampanjen på Förbundsarenans webbplats.

 

Back to top of page