”Jag tycker 4H har en viktig roll för i 4H får barn och ungdomar lära sig att ta ansvar och respektera andra, också djur” featured image
Publicerad | i Prova på

”Jag tycker 4H har en viktig roll för i 4H får barn och ungdomar lära sig att ta ansvar och respektera andra, också djur”

Amanda, 16 år, 4H-medlem

”För mig betyder 4H ett hälsosamt liv med praktiskt arbete ute i naturen, social samvaro och en länk till arbetslivet. Som yngre deltog jag i matskolan, djurkurser, 4H-läger och en mängd olika skogsaktiviteter. Nu har jag fungerat som hjälpledare i byklubbar, på matskolan och djurkurser. Jag håller också en egen kaninklubb i min hemby. Utöver det är jag med i 4H:s arbetspool och via den har jag jobbat som hundvakt, klippt gräs, städat och krattat. Tillsammans med min bror har vi också musicerat på äldreboenden.

Jag tycker 4H har en viktig roll för i 4H får barn och ungdomar lära sig att ta ansvar och respektera andra, också djur.”

Back to top of page