”Jag har haft stor nytta av ledarskolningen i mitt yrkesliv” featured image
Publicerad | Uppdaterad | i Prova på

”Jag har haft stor nytta av ledarskolningen i mitt yrkesliv”

Jessica, tidigare 4H-medlem och föreningsaktiv

”Jag började i 4H då jag gick i åk 3. I början deltog jag i klubbar och aktiviteter, för att sedan bli hjälpledare och få vara med och arrangera läger och evenemang. Mitt intresse för odling och matlagning väcktes också i tiderna i 4H. Jag minns speciellt att jag fick lära mig koka munkar och tillverka pepparkakshus.

Jag har deltagit i massor av kurser, flera nordiska 4H-läger, nordiska och europeiska ungdomsveckor, ledarskolningar och internationella projekt. Speciellt ledarskolningen har jag haft stor nytta av i mitt yrkesliv.

Det bästa med att vara aktiv inom 4H är alla kontakter man får genom lägren och andra evenemang. Jag har ännu kvar många vänner från 4H-tiden.”

Back to top of page