I 4H får barnen lära sig ta ansvar featured image
Publicerad | i Prova på

I 4H får barnen lära sig ta ansvar

Sandra och Markus, tidigare 4H:are, föräldrar till Oliver som är med i 4H

”4H har en viktig verksamhet där barnen får lära sig att ta hand om sig själv, djur och natur. Själv lärde jag mig som yngre att ta ansvar, för jag fick ju ta ansvar i 4H. Jag lärde mig att ta hand om och sköta om växter och djur. Det är viktigt att barnen lär sig ta ansvar för något eget. Det hoppas jag Oliver också får lära sig.”

– Sandra, 4H:are som ung och mamma till Oliver som just börjat i 4H

”Jag började i 4H när jag var liten, ungefär i sju års ålder, och höll på åtminstone till högstadiet. Jag tror att det bästa med 4H är att barnen får vara med kompisar, fixa, dona, baka och ha kul. Sommarlägren var ju också roliga då man var barn. Det tror jag Oliver också kommer att tycka om!”

– Markus, 4H:are som ung och pappa till Oliver

Back to top of page