Fs4h  /  Evenemang  /  NSU:s Dynamo workshop 1

NSU:s Dynamo workshop 1

Datum: 14.04.2020 - 18.04.2020

Plats: Gjogv, Färöarna

Dynamo är ett nordiskt-baltiskt samarbetsprojekt var syfte är att skapa en digital kurs för förtroendevalda, frivilliga och anställda i ungdomaorganisationerna. Kursen kommer att bestå av moduler bestående av text, illustrationer, bilder, filmsnuttar, podcasts etc. I denna workshop produceras en del av detta material.

Målgrupp:
Unga i åldern 20-29 år som har passliga kunskaper och motivation att jobba med den digitala kursen. Vi räknar med ett team på ca 8-9 deltagare.

Aktivitets format:
Denna workshop är en kombination av kreativt arbete och äventyr tillsammans med nordiska och baltiska vänner i den magiska omgivningen på Färöarna. Vi jobbar ca 6 timmar/dag med att producera material till den digitala kursen. Vi jobbar med gemensamma planeringsmöten och konkreta arbetsuppgifter individuellt eller i grupper. Vi filmar, bandar podcasts, skriver, ritar, målar och editerar. Arbetsspråket är i huvudsak engelska, men också skandinaviska kan användas vid behov. På fritiden bekantar vi oss med den färöiska naturen och kulturen.

Övernattning och måltider:
Vi kommer att bo i ett egnahemshus och tillreda största delen av måltiderna själva. Hyran, matskostnaderna och lokal transport betalas av NSU.

Resan:
Workshoppen börjar på kvällen 14.4. och slutar efter frukosten 18.4. Deltagarna är välkomna att delta på NSU:s årsmöte i Torshavn 18.4. kl.10 eller stanna max 48 h extra för att se sig omkring på Färöarna på egen bekostnad.

Ansökan:
Ansök senast 5.2.2020 genom att skicka e-post till petra.ingo@fs4h.fi. Meddela oss dina kontaktuppgifter, din ålder och berätta vad du är bra på (videon, podcasts, illustrera, fotografer, editera, skriva etc.). De som fått plats meddelas om det 14.2.

Reseersättning:
NSU ersätter alla resekostnader för de deltagare som antagits. Kolla närmare vilka kraven för resersättningen är i inbjudan.

Inbjudan

Arrangör: Nordisk Samorganisation för Ungdomsarbete, NSU

Tillbaka till kalendern

Pin It on Pinterest