NSU:s Dynamo workshop 1 (inhiberad, nytt datum senare)

Datum: 14.04.2020 - 18.04.2020

Plats: Gjogv, Färöarna

Dynamo är ett nordiskt-baltiskt samarbetsprojekt var syfte är att skapa en digital kurs för förtroendevalda, frivilliga och anställda i ungdomaorganisationerna. Kursen kommer att bestå av moduler bestående av text, illustrationer, bilder, filmsnuttar, podcasts etc. I denna workshop produceras en del av detta material.

Målgrupp:
Unga i åldern 20-29 år som har passliga kunskaper och motivation att jobba med den digitala kursen. Vi räknar med ett team på ca 8-9 deltagare.

Aktivitets format:
Denna workshop är en kombination av kreativt arbete och äventyr tillsammans med nordiska och baltiska vänner i den magiska omgivningen på Färöarna. Vi jobbar ca 6 timmar/dag med att producera material till den digitala kursen. Vi jobbar med gemensamma planeringsmöten och konkreta arbetsuppgifter individuellt eller i grupper. Vi filmar, bandar podcasts, skriver, ritar, målar och editerar. Arbetsspråket är i huvudsak engelska, men också skandinaviska kan användas vid behov. På fritiden bekantar vi oss med den färöiska naturen och kulturen.

Ansökningstiden har gått ut och deltagarna är valda. Datumet justeras i samförstånd med deltagarna p.g.a. COVID-19 situationen!

Arrangör: Nordisk Samorganisation för Ungdomsarbete, NSU

Tillbaka till kalendern
Back to top of page