NordUng workshop om aktivt deltagande för unga, Göteborg

Datum: 13.03.2024 - 17.03.2024

Plats: Göteborg, Sverige

Välkommen som 4H-ung +20 år att delta i workshop om aktivt deltagande den 13:e mars – 17:e mars 2024 (inkl. ankomst och avfärd), i Göteborg, Sverige. Fs4H erbjuder 2 unga vuxna 4H-medlemmar möjlighet till deltagande.

Detta är en workshop i mindre skala för att underlätta diskussioner om demokrati och för att skapa förståelse för aktivt medborgarskap och deltagande.
Talar du till dig om du förstår strukturerna i vårt demokratiska samhälle och lär dig nya sätt att delta i beslutsprocessen? Vill du reflektera över unga människors behov av att bli mer aktiva i sina samhällen? Då är denna aktivitet för dig.

Vänligen hitta inbjudan till deltagare här.

Workshopen arrangeras av NordUng och deltagande av 4H-unga koordineras av Finland.  Fs4H står för den ungas deltagaravgift och anmälan, medan den unga sköter om de egna researrangemangen. Den unga har möjlighet att få 80% av resekostnaderna ersatt av NordUng. Ansökningsomgången för denna aktivitet är öppen. Sista ansökningsdag är den 9 februari 2024.

Vänligen sänd din intresseanmälan med namn, adress, e-post, telnr. och vilken 4H-förening du är medlem i till Bettina C. Lindfors, Fs4H, bettina.lindfors@fs4h.fi.

 

Back to top of page