Klubbledarutbildning ungdomar

Datum: 22.04.2022 - 24.04.2022

Tid: 18:00 - 15:00

Plats: Åbo

Klubbledarutbildningen är för dej som fyllt eller fyller 14 år detta år och önskar lära dej mera om att leda klubbar för barn i lågstadieålder.

Program

Under de aktuella dagarna kommer vi att gå igenom bland annat: arbetslivets spelregler, klubbplanering och ekonomi, förslag till tema på olika klubbar, marknadsföring, första hjälp och säkerhet, hygien och städning, regler samt vett och etikett, gruppdynamik, lekar och att leda leken, se och lyssna – leda rättvist och mycket annat skoj.

För programmet ansvarar ledarna Mia Gull, Anki Enqvist och Jannica Ruusunen.

Plats

Åbo. Mera info om detta ges i samband med att deltagarbrevet skickas ut till de som anmält sig till utbildningen.

Tidpunkt

22-24.4.2022 Programmet börjar fredagen den 22 april ca kl. 18 när alla deltagare är på plats och avslutas på söndag kl. 15.

Praktik i 4H-föreningen

Till klubbledarutbildningen hör en 8 lektioner (8 x 45 minuter) lång praktik, som klubbledare i den lokala 4H-föreningen. Ta kontakt med verksamhetsledaren i din 4H-förening redan innan utbildningen (eller direkt efter utbildningen) och diskutera när och hur du kan göra din praktik. Kursintyget får du efter att du gjort din praktik och skickat praktikrapporten till Finlands svenska 4H.

Deltagaravgift

Deltagaravgiften är 50 euro och var och en bekostar och bokar resan till Åbo. Avgiften bör vara betald innan avresa.

I deltagaravgiften ingår:

  • Övernattning i 2 personers rum.
  • Mat under dagarna
  • Program och material

Medlemskap

Deltagande i klubbledarutbildningen förutsätter medlemskap i en lokal 4H-förening. Som 4H-medlem är du olycksfallsförsäkrad under våra aktiviteter. Det är därför viktigt att du kollar upp att du betalt medlemsavgiften för år 2022.

Anmälan

Anmäl dej senast 25 mars genom att fylla i följande uppgifter (namn, e-post för kursbrev, 4H-förening, födelseår, telefonnummer och eventuella matallergier) i blanketten nedanför. Max deltagarantal är 20. Anmälan är bindande och vi kan betala tillbaks deltagaravgiften endast ifall av sjukdom och uppvisande av läkarintyg!

När du anmält dig får du ett svarsmeddelande och ett deltagarbrev per e-post skickas ut i början av april.

För mera information

Har du frågor kring de praktiska arrangemangen så kan du kontakta Harriet Sundholm per


Klubbledarutbildningen är full! Anmäl dig till kölistan via formuläret här nedan.

 

Klubbledarutbildningen är fullsatt.
Tillbaka till kalendern
Back to top of page