Klubbledarutbildning ungdomar FULLSATT

Datum: 02.10.2020 - 04.10.2020

Tid: 18:00 - 14:00

Plats: Svenska samskolan i Tammerfors

Klubbledarutbildningen är för dej som fyllt eller fyller 14 år detta år och önskar lära dej mera om att leda klubbar för barn i lågstadieålder.

Program

Under de aktuella dagarna kommer vi att gå igenom bland annat: arbetslivets spelregler, klubbplanering och ekonomi, förslag till tema på olika klubbar, marknadsföring, första hjälp och säkerhet, hygien och städning, regler samt vett och etikett, mobbning, gruppdynamik, lekar och att leda leken, se och lyssna – leda rättvist och mycket annat skoj.

För programmet ansvarar ledarna Mia Gull, Kati Källman och Nora Backlund.

Plats

Svenska samskolan  i Tammerfors, Koulukatu 14. Platsen är belägen 1,5 km från Tammerfors tågstation och tillsammans promenerar vi till Svenska samskolan.

Tidpunkt

2-4.10.2020 Programmet börjar fredagen den 2 oktober ca kl. 18 när alla deltagare är på plats.

Praktik i 4H-föreningen

Till klubbledarutbildningen hör en 8 lektioner (8 x 45 minuter) lång praktik, som klubbledare i den lokala 4H-föreningen. Ta kontakt med verksamhetsledaren i din 4H-förening redan innan kursen (eller direkt efter kursen) och diskutera när och hur du kan göra din praktik. Kursintyget får du efter att du gjort din praktik och skickat praktikrapporten till Finlands svenska 4H.

Deltagaravgift

Deltagaravgiften är 50 euro och var och en bekostar och bokar resan till Tammerfors. Avgiften bör vara betald innan kursen.

I deltagaravgiften ingår:

  • Övernattning i 2 personers rum.
  • Mat under dagarna
  • Program och material

Medlemskap

Deltagande i klubbledarutbildningen förutsätter medlemskap i en lokal 4H-förening. Som 4H-medlem är du olycksfallsförsäkrad under våra aktiviteter. Det är därför viktigt att du kollar upp att du betalt medlemsavgiften för år 2020.

Anmälan

Anmäl dej senast 16 september genom att fylla i följande uppgifter (namn, e-post för kursbrev, 4H-förening, födelseår, telefonnummer och eventuella matallergier) i blanketten nedanför. Max deltagarantal är 20. Anmälan är bindande och vi kan betala tillbaks deltagaravgiften endast ifall av sjukdom och uppvisande av läkarintyg!

När du anmält dig får du ett svarsmeddelande och ett deltagarbrev per e-post.

Anmälningarna till evenemanget tas emot från och med torsdagen den 27 augusti.

För mera information

Har du frågor kring de praktiska arrangemangen så kan du kontakta Harriet Sundholm, 040 771 3134 eller per .


Kontaktperson:
harriet.sundholm@fs4h.fi


Tillbaka till kalendern
Back to top of page

Pin It on Pinterest