Europeiskt ungdomsevent

Datum: 12.11.2019 - 17.11.2019

Plats: Köpenhamn

Rural Youth Europe arrangerar europeiskt ungdomsevenemang 12-17 november i Köpenhamn för dig som är 16-22 år och intresserad av demokrati och påverknings arbete!

Under veckan får du bekanta dig med beslutfattande på lokal, nationell och europeik nivå, och öva kommunikation med beslutsfattare. Temat behandlas i workshoppar, på studiebesök och genom t.ex. planeldiskussioner. Om kvällarna har alla gemensamt roligt kvällsprogram och då får du lära känna nya vänner från olika delar av Europa.

Evenemanget hålls på Danhostel Copenhagen Bellahøj i Köpenhamn, https://copenhagenhostel.dk

Vem kan delta?

  • ålder 16-22 år
  • du klarar av att delta i programmet på engelska
  • du är intresserad av ämnet

Deltagaren ska ta en egen reseförsäkring och ha med sig ett Europeiskt sjukförsäkringskort E111, som man får gratis från Fpa.

Kostnad

Deltagarna betalar och sköter resorna till och från Köpenhamn själva. Arrrangören ersätter i efterhand hälften av resekostnaderna, max 125 €, förutsatt att man följer reseanvisningarna. Fs4H står för deltagaravgiften (100 €) för medlemmar.

Anmälan

Läs mer om evenemanget på Rural Youth Europes sajt och Call for Participants. Anmäl intresse att åka på evenemanget senast 14.10.2019 per e-post till petra.ingo@fs4h.fi.

Tillbaka till kalendern
Back to top of page